Aydın Kız Öğrenci Yurdunuz

Yasemin Suit Kız öğrenci yurdu olarak Aydın'da kız öğrencilerimize aile sıcaklığını ve ev konforunu ve güvenliğini aratmayacak huzurlu ve sıcacık bir yurt ortamı sunuyoruz.


Aydın’ın Yenilikçi Kız Öğrenci Yurdu

Yasemin Suit Kız öğrenci yurdu olarak Aydın'da kız öğrencilerimize aile sıcaklığını ve ev konforunu ve güvenliğini aratmayacak huzurlu ve sıcacık bir yurt ortamı sunuyoruz.

2017 yılında başladığımız konaklama sektöründe yenilik ve öğrencilerimize ayrıcalıklar getirmek için ve daima daha iyisini hedefleyerek çalışmalarımızı emin adımlarla sürdürmekteyiz.

Neden Yasemin Kız Öğrenci Yurdu

Yasemin Suit Kız Öğrenci Yurdu Aydın'ın en merkezi konumunda 63 kişi kapasiteli özel kız öğrenci yurdudur. Yurdumuzda birçok imkan öğrencilerimiz için sunulmaktadır imkanlarımız;

  • Zengin kahvaltı menüsü,
  • 24 saat 7/24 sıcak su,
  • Üniversiteye çok yakın 4 dakika yürüme mesafesinde lokasyon,
  • sınırsız fiber internet altyapısı,
  • lezzetli ev yemekleri sabah akşam kahvaltı ve ev yemeği çıkarılmaktadır öğrenci yurdumuzda ikinci öğretim öğrencilerimize düşünerek sabah kahvaltı saatlerimizi daha esnek tutmaktayız ikinci öğretim öğrencilerimizle rahat bir şekilde kahvaltılarını yapabilsinler.

Hijyen Çok Önemli

Yemeklerimiz sağlıklı beslenme koşullarına ve hijyen koşullarına tamamen uygun bir şekilde üretilip servis edilmektedir. Öğrencilerimizin sağlığı ve güvenli bir ortamda yaşamaları bizim için bizim için en önemli husustur.

Yasemin suit kız öğrenci yurdu odalarımız 1, 2 ve 4 kişilik geniş ferah odalardan oluşmaktadır. Odalarımız gayet konforlu içerisinde buzdolabı, mutfak, çalışma masası çalışma sandalyeleri, 7/24 sıcak su imkanı ve her odada televizyon bulunmaktadır.

Güvenli Bir Ortam

Yurt binamız 7/24 güvenlik kamerası ile içerden ve dışardan izlenerek güvenlik çok sıkı bir şekilde sunmaktadır kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerimizin güvenliği bizim için son derece önemlidir.

Heryere Daha Yakın

Lokasyonumuzdan bahsedecek olursak Aydın'ın en merkezi konumunda ve Adnan Menderes Üniversitesi'ne en yakın konumda bulunan Aydın özel kız öğrenci yurtlarından biriyiz Bu harika lokasyonumuz sayesinde yurdumuzda kalan kız öğrencilerimiz şehir merkezine giderken ya da üniversiteye giderken zamandan ve yol parasından tasarruf edeceklerdir.

Ve Dahası..

Öğrencilerimize şifresiz kablosuz internet sunuyoruz diledikleri kadar internette vakit geçirebilirler.

 7/24 sınırsız bir şekilde eğlence ve ders çalışma amaçlı internet hizmetimizden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirler.

Yurt odalarımız daima temiz hijyen koşullarına uygun temizlik personellerimiz tarafından düzenli periyotlarla sürekli temizliği sağlanmaktadır.

Yasemin Suit kız öğrenci yurdu aydın da yenilikçi ve modern duruşuyla kısa sürede kız öğrencilerimiz tarafından en çok tercih edilen özel kız öğrenci yurtlarından birisi olmuştur

Daima daha iyisini daha iyi bir hizmet hedefleyerek öğrencilerimize sürekli daha iyisini sunma gayreti içerisindeyiz.